Selecteer een pagina

Naast ‘normale’ scheurkalenders drukken wij ook aftelkalenders. Staat je bedrijf voor een fusie, opening of jubileumfeest? Of heb je als particulier een feest te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk of jubileum? Laat een eigen aftelkalender maken. Zo creëer je optimale betrokkenheid voor de grote dag.

Aftelkalender drukken

Creëer enthousiasme voor je evenement

Een aftelkalender is een effectieve manier om je evenement onder de aandacht te brengen. Op elk vel staat prominent vermeld over hoeveel dagen de speciale gelegenheid zal plaatsvinden. Alle vellen van de kalender kun je verder naar eigen inzicht invullen. Je kunt dus elke dag nog extra informatie geven om het enthousiasme bij de doelgroep te vergroten.

Hoe zet je de aftelkalender in?

✔ je verspreidt de kalender onder alle betrokkenen
✔ dagelijks scheuren zij 1 blaadje uit de kalender
✔ zo leven zij met elke dag naar het moment suprême toe
✔ gevolg: optimale betrokkenheid bij je evenement

aftelkalender maken

Twee uitvoeringen

Je hebt de keuze uit een aftelkalender met 50 of 100 afteldagen. Beide uitvoeringen hebben nog een extra pagina waarop een introductie of nadere uitleg geplaatst kan worden. En natuurlijk is er nog een allerlaatste pagina waarop de grote dag zelf belicht kan worden. De kalender kan geheel in jullie eigen huisstijl uitgevoerd worden. Het product heeft een harde kaft (full colour) en de vellen worden uit de rug gescheurd. De minimale oplage is 50 stuks.

>> Wil je een aftelkalender laten maken, neem dan contact met ons op. Mail ons of bel 076-549 38 24.

>> Ga naar de pagina over het drukken van ‘normale’ scheurkalenders.