Eindelijk een scheurkalender voor en door Bredanaars!

Breda Scheurkalender 2020

Breda Scheurkalender 2020 komt eraan!

Als Bredaas bedrijf dat scheurkalenders produceert hebben we al tijden een vurige wens: een scheurkalender voor Bredanaars maken. De productie is in volle gang. In oktober 2019 komt de scheurkalender uit.

Weekscheurkalender in full colour

Hieronder zie je de voorkant en vijf pagina’s uit de scheurkalender voor Breda. Zoals je ziet pakken we uit in full colour. De scheurkalender wordt op papier gedrukt waarop full colours foto’s scherp en mooi uitkomen. Natuurlijk ontbreken de boorgaten en afscheurperforatie niet. Totaal zijn er 112 pagina’s. Het kan zijn dat de hieronder getoonde pagina’s nog aangepast gaan worden, maar je hebt in elk geval alvast een idee van hoe het eruit gaat zien.

Scheurkalender Breda 2020 voorbeeldpagina's
Bredase Scheurkalender 2020 voorbeeldpagina's

Stuur je inzending in

De Breda Scheurkalender geeft ruimte aan veel verschillende onderwerpen die gerelateerd zijn aan de Baroniestad. Met foto’s, quizvragen, verhalen, Very Important Bredanaars, taalkwesties, tips en humor. Alles 100% Breda. We hebben nog een paar pagina’s ruimte voor mooie onderwerpen. Waar zijn we naar op zoek?

  • foto’s van Bredanaars, herkenbare plekjes etc.
  • foto’s van bekende evenementen etc.
  • foto’s van vroeger
  • tekeningen / strips / gedichten / puzzels
  • tips
  • et cetera

Als je inzending geplaatst wordt, ontvang je drie exemplaren van de scheurkalender. Natuurlijk wordt je naam vermeld en krijg je achterin de scheurkalender nog een extra vermelding met eventuele verwijzing naar je website of social media account.

Stuur je inzending naar info@scheurkalenders.com.

Bredase weekscheurkalender hangend aan muur