Selecteer een pagina

Eindelijk een scheurkalender voor en door Bredanaars!

Breda Scheurkalender 2020

Breda Scheurkalender 2020 is uit!

Zoek je een origineel cadeau voor Kerstmis of Sinterklaas? Eentje waarmee je een Bredanaar echt blij kan maken? Stop met dat eindeloos zoeken, want je hebt het gevonden: de Breda Scheurkalender. Ga naar de bestelpagina.

Scheurkalender Breda 2020 voorbeeldpagina's
Bredase Scheurkalender 2020 voorbeeldpagina's

Weekscheurkalender

* onmisbaar voor fans van deze prachtstad
* wekelijkse inkijkjes in wat Breda bijzonder maakt
* grappige versjes in plat Bredaos
* BB’ers, cultuur, historie, events
* meer dan 65 quizvragen
* volledig in kleur

Wat kom je zoal tegen?
Markdal, Koepel, Virgil van Dijk, Kwatta, frituur Christ, Hélène Hendriks, Hardwell, Singelloop, Wolfslaar, Jazz Festival, Lighthouse… en nog veel meer…

Dagge dur maor veul leut aon môôgt ‘ebbe!

 

Bestel de weekscheurkalender voor Breda

De Breda Scheurkalender is te koop voor 10 euro. Voor dat bedrag heb je een origineel cadeau in handen. Je kunt ‘m kopen bij de volgende winkels:

* lijst wordt 13 november gepubliceerd
* lijst wordt 13 november gepubliceerd
* lijst wordt 13 november gepubliceerd

Ook kun je de scheurkalender online bestellen. Klik op onderstaande bestelknop om het product te bestellen. Je krijgt de scheurkalender in de week voor Sinterklaas toegestuurd. Je hebt ‘m dus gegarandeerd vóór pakjesavond in huis.

Wil je meer dan 1 scheurkalender bestellen, neem dan per mail contact op. Laat weten hoeveel exemplaren je wenst en dan maken we een mooie aanbieding voor je. Mail de gewenste oplage naar info@scheurkalenders.com.

Wil je de scheurkalender inzetten als eindejaarsgeschenk in een oplage van meer dan 50 stuks, dan bieden wij de mogelijkheid om het logo van je bedrijf op de cover mee te laten drukken. Mail naar info@scheurkalenders.com.

Bredase weekscheurkalender hangend aan muur