Selecteer een pagina

Over ons

Dé specialist in scheurkalenders

Scheurkalenders.com is een bedrijfsonderdeel van HET communicatieburo. Wij houden ons uitsluitend bezig met het produceren van scheurkalenders en alles wat daarbij komt kijken, zoals drukken, vormgeving en samenstelling.

Wie zijn we?

HET communicatieburo is sinds 1999 actief als creatief bureau met landelijke klanten als Stomerij.nl, Interstream Barging, Basic Fit en ANWB. Tijdens het maken van een scheurkalender in opdracht van een klant kregen we de smaak te pakken. We besloten een apart bedrijfsonderdeel op te richten. Zo is Scheurkalenders.com in 2010 als scheurkalenderspecialist van start gegaan. Sindsdien draaien we jaarlijks tientallen scheurkalenderproducties voor klanten in Nederland en België.

Krachtig medium

Een scheurkalender is een prachtproduct dat iets unieks te bieden heeft: dagelijkse communicatie met je doelgroep, en dat een heel jaar lang. Ideaal dus als je met je bedrijf een vaste plek in de hoofden van je doelgroep wilt bemachtigen (top of mind). Of als je je boodschap gedoseerd aan je doelgroep wilt doorgeven, met dagelijks een nieuwe impuls. Een scheurkalender is in onze optiek een van de krachtigste communicatiemiddelen.

Drukker van scheurkalenders

Er zijn heel veel drukkers, maar slechts enkele kunnen een scheurkalender drukken. Je hebt de juiste persen en afwerkingsmogelijkheden nodig om scheurkalenders te kunnen maken. Afhankelijk van de wensen van de klant en de oplage kiezen we voor rotatiedruk, offset of digitale druk. Scheurkalenders.com levert scheurkalenderuitvoeringen zoals de bekende titels die je in de winkel kunt kopen. Dus met boorgaten en afscheurperforatie. Papier, druk en afwerking; alles van hoog niveau.

Deskundige begeleiding

Begeleiding is essentieel bij een complex product als een scheurkalender. We vinden het belangrijk om de klant te behoeden voor foutjes, zoals boorgaten die per ongeluk door een logo heengaan. Wij weten precies waar we op moeten letten en zetten de puntjes op de i. Ook dragen wij suggesties aan om het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen. We zien het als onze taak om het best mogelijke eindproduct te realiseren.

Wil je een scheurkalender laten maken? Mail ons of bel 076-549 38 24.

Scheurkalender drukker
drukkerij gespecialiseerd in scheurkalender

Direct Contact?

Wil je advies over de mogelijkheden van een eigen scheurkalender voor jouw organisatie?

Stuur dan een mail naar info@scheurkalenders.com of bel 076 549 38 24.


Nicolai Frijters
Scheurkalenders.com