Selecteer een pagina

Cadeautips voor Sinterklaas en kerst

Zoek je een scheurkalender voor 2018? De leukste en mooiste scheurkalenders hebben wij voor je op een rijtje gezet. Inclusief bestellinks. Handig!

Cover van scheurkalender 2018 van Voor Positiviteit

De meest inspirerende scheurkalender 2018

Een regelrechte cadeautip vinden wij de spreukenkalender van Voor Positiviteit. Hierin staan de best gewaardeerde spreuken van Voor Positiviteit, dat op Facebook en Twitter dagelijks meer dan 600.000 mensen bereikt. Prachtige teksten die gaan over gelukkig zijn, keuzes maken, loslaten en denken in mogelijkheden. Deze scheurkalender geeft je dagelijks een shot positiviteit. Leuk om te geven, aan jezelf of iemand die je dierbaar is.
>> Bestel Voor Positiviteit scheurkalender 2018

De grappigste scheurkalender 2018

Stripfiguren als Donald Duck, Fokke & Sukke, Toos & Henk en Dirk-Jan zijn al jaren present op de scheurkalendermarkt. Woordgrapjes en taalvondsten doen het al goed sinds Koot & Bie in de jaren 70 en 80 furore maakten met hun Bescheurkalender. In 2018 kun je terecht bij o.a. Loesje, Taalvoutjes en Mwah. De grappigste scheurkalender is misschien wel die van Rumag. Dit lifestyle merk grossiert in foute en stoute quotes. Soms over the top, maar vaak goed voor een vette lach.
>> Bestel de Rumag scheurkalender 2018
Cover scheurkalender 2018 National Geographic

De mooiste scheurkalender 2018

De nieuwe National Geographic scheurkalender voor 2018 is gemaakt door de leden van het fotoplatform NatGeoFoto.nl. Voor de scheurkalender heeft de redactie een selectie gemaakt van de 365 mooiste ingezonden beelden. Het resultaat is een verbluffend en veelzijdig palet fraaie opnamen van plekken over de hele wereld, bijzondere mensen en indrukwekkende natuurfenomenen.
>> Bestel de National Geographic scheurkalender

Nog even zeuren…

Wat verder opvalt is dat illustrator Peter van Straaten, eind vorig jaar overleden, toch weer op de plank ligt. Deze keer met een best of van tekeningen uit eerder verschenen Zeurkalenders. Het succes wordt zo wel erg uitgemolken door de uitgever. Aan de andere kant; de tekeningen zijn dermate sterk, dat ook deze scheurkalender een feest is om in je wc op te hangen.
>> Bestel de Zeurkalender