Selecteer een pagina

Bij het maken van een scheurkalender komt veel kijken. Van concept, tekst, vormgeving tot drukken, verkoop en/of verzending. Hoewel het drukken van scheurkalenders onze primaire dienstverlening is, vinden wij het belangrijk om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij kunnen je van dienst zijn met:

  • teksten
  • beeldmateriaal
  • vormgeving
  • drukken
  • verzending en/of verkoop

Natuurlijk kun je ons ook alleen inschakelen voor het drukken, net wat je het fijnst vindt.

Gratis template

We staan je bij met raad en daad. Zo hebben wij een template ontwikkeld, waarmee je snel aan de opmaak van je scheurkalender kunt beginnen. Alle pagina’s zijn al in dat document opgenomen, compleet met de juiste dag en datum. In die template kun je eenvoudig de verschillende elementen verschuiven en naar eigen wens opmaken, voor alle pagina’s tegelijk. Dat scheelt je dus tijd en dus kosten.

Kennis delen

Desgewenst denken we mee over alle facetten die bij het uitgeven en maken van een scheurkalender komen kijken. Hoe kan je de scheurkalenders het goedkoopst verzenden? Waar kan je de scheurkalenders verzendklaar laten maken? Hoe krijg je je scheurkalender in de winkels? Hoe zet je een webshop op? Antwoorden op dit soort vragen delen wij met onze klanten. Zo hoef je als klant het wiel niet zelf uit te vinden. De kennis die we hebben delen we graag met je. >> Wil je een scheurkalender laten maken? Mail ons of bel 076-549 38 24.