Selecteer een pagina

Als originele kerstkaart of voor in het kerstpakket

Hoe kun je personeel of relaties op een originele manier verrassen aan het eind van het jaar? De meeste kerstpakketten en eindejaarsgeschenken zijn nogal standaard en onpersoonlijk. En alleen een kerstkaart wordt vaak als te simpel ervaren. De oplossing is een scheurkalender op maat. Je kunt die als extra onderdeel in je kerstpakket opnemen of los als ultradikke ‘kerstkaart’ versturen. Je zult je er op een positieve manier mee onderscheiden.

Scheurkalender op maat

De scheurkalender maken wij geheel op maat. Wij zorgen dat deze volledig op je doelgroep is afgestemd. Belangrijk is dat je je waardering kenbaar maakt aan de doelgroep. Hiervoor kun je het voorwoord gebruiken of anders voeg je een brief of kaart toe. Vertel waarom je de ontvanger waardeert en leg uit waarom je voor dit specifieke cadeau hebt gekozen. Breng het verhaal achter je bedrijf en leg uit wat je passie is en wat je drijfveren zijn. Die persoonlijke touch wordt gewaardeerd.

‘Studies van Harvard hebben aangetoond dat mensen vooral gemotiveerd worden als de werkgever laat zien dat ze ertoe doen, dat wat zij hebben gedaan heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de organisatie.’ (Uit Promz, nr. 3, 2015)

Originele kerstkaart

De scheurkalender past door de brievenbus, waardoor deze tegen normale tarieven te verzenden is. Wedden dat deze kerstkaart van bijna 3 cm dik opvalt tussen de andere.

Onderdeel van kerstpakket

Heb je een kerstpakket, maar zoek je nog net die ene persoonlijke aanvulling? Denk dan aan een scheurkalender op maat. Ook kunnen wij rondom de scheurkalender een kerstpakket voor je organisatie maken.

Neem contact met ons op als je een eigen scheurkalender wilt laten maken als kerstkaart, relatiegeschenk of als onderdeel van jullie kerstpakket. Mail ons of bel 076-549 38 24.

>> Ga naar eigen scheurkalender laten drukken
>> Ga naar eigen scheurkalender laten maken