Selecteer een pagina

Scheurkalender als origineel eindejaargeschenk

Hoe kun je personeel of relaties op een originele manier verrassen aan het eind van het jaar? Met een eigen scheurkalender maak je indruk. Je kunt deze zo kleurrijk, interessant en persoonlijk maken als je maar wilt. Verstuur ‘m per post of voeg de scheurkalender toe aan het kerstpakket van je organisatie.

Tip voor kerstpakketten: je eigen scheurkalender

Je kunt zelf de teksten en het beeldmateriaal verzamelen of wij doen dat voor je. Belangrijk is dat je je waardering kenbaar maakt aan de doelgroep. Hiervoor kun je het voorwoord gebruiken of anders voeg je een brief of kaart toe. Vertel waarom je de ontvanger waardeert en leg uit waarom je voor dit specifieke cadeau hebt gekozen. Breng het verhaal achter je bedrijf en leg uit wat je passie is en wat je drijfveren zijn. Die persoonlijke touch wordt gewaardeerd.

‘Studies van Harvard hebben aangetoond dat mensen vooral gemotiveerd worden als de werkgever laat zien dat ze ertoe doen, dat wat zij hebben gedaan heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de organisatie.’ (Uit Promz, nr. 3, 2015)

Heb je een kerstpakket, maar zoek je nog net die ene persoonlijke aanvulling? Denk dan aan een scheurkalender op maat. Ook kunnen wij rondom de scheurkalender een kerstpakket voor je organisatie maken.

Neem contact met ons op als je een eigen scheurkalender wilt laten maken als relatiegeschenk of als onderdeel van jullie kerstpakket. Mail ons of bel 076-549 38 24.

>> Ga naar eigen scheurkalender laten drukken
>> Ga naar eigen scheurkalender laten maken